På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Lakritsrulle FillUp e-vätska.se.

vg

E-vätska hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – alternativt nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna Lakritsrulle FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Lakritsrulle godis är hur Lakritsrulle godis smakar. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaklig smak expanderade vår köpare i UK stort.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Export sker till alla världsdelar. Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.