FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Viol.

e-juice

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter röka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Violsmak, ren och blommigt angenäm är hur Viol halstabletter smakar. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan nu. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Tillverkare får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Dessa marknadsförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.