På hemsidan allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är otroligt låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

Orsaken till utförsäljningen är brist på plats. För att kunna arbeta rationellt och slippa vandra ut och skaffa fram somliga produkter i containers utanför skall man sälja ut hundsortimentet.

Lagret är så proppfyllt att det är svårt att plocka och packa, depå, vind och totalt 7 sjöcontianers är fyllda till bristningsgränsen. Man måste helt enkelt minska sitt sortiment för att kunna plocka och packa rationellt.

löplina

I det tysta pågår därför en utförsäljning, priserna är kraftigt nedsatta.

Sortimenten består av sanslöst prima varor, somliga finns inte någon annan stans i Sverige.

Halskedjor och hundhalsband från Sprenger. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Här finns de att beställa under inköpspris – ett förslag till dig som har zoobutik.

Halsband och koppel i överfettat läder från KingHound. Varumärket KingHound är känt som “mest för pengarna”, kvalite men billigt pris detta till trots. Oavsett det här jättehög kvalite, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Hundhalsband och halskedjor finns i mängder. Makalöst billiga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Kenjan hundkoppel. Världens förmodligen bästa läderkoppel. Speciellt tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. Dessa läderkoppel är förmodligen lika bra om 100 år.

Speciallinor för träning av skyddshundar. För svenskskyddet finns munkorgarna som används vid träning och tävling.

Även standard munkorgar i stort sortiment. För närmast samtliga raser, i alla fall innan de börjar ta slut. En munkorg är bra att ha hemma.

Hundleksaker och bitleksaker. Skålar för mat och vatten. Selar för spårning och skyddsträning.

Svensktillverkade hundprodukter av superkvalitet från Dog Security. Exempelvis massiva spårlinor i plast. Massiva spårlinor fastnar ej i skogen.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Detta är ett briljant tillfälle att köpa fina hundartiklar billigt. Det är närmast unikt att så här fina varor finns att anskaffa på ett ställe. Att de därpå slumpas bort till kanonpriser är förmodligen både första och sista gången.

Mitt förslag för alla som har vovve, ta en titt på allt-fraktfritt. Riktigt bra hundgrejor jättebilligt.