Svettiga fötter är ett vanligt problem för många, speciellt under vintertider när det är besvärligt att kontinuerligt lufta fötterna. En del personer upplever även lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som bildas när man bär sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

luktborttagare

Du behöver inte vara generad över fötter som doftar av svettiga fötter, det är ändå en del av livet. Om du vill åtgärda problemet med stinkande skor kan du testa att använda en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Sprayen kommer att se till att skon inte längre doftar illa|Genom att applicera sprejen kommer skon att bli luktfri|Produkten kommer att eliminera den oönskade doften från skon.

allt-fraktfritt.se finns 2 luktavlägsnande-sprayer, en av dem är Luktborttagaren som fungerar som en deodorant för armhålorna och eliminerar doften av svett i 10-12 timmar.

Naturligtvis kan det finnas äldre skor som är så nötta och smutsiga att ingen behandling kommer att vara till hjälp.

Du behöver inte känna dig generad över svettiga fötter och dålig lukt, det är trots allt en naturlig del av livet. För att ta itu med illaluktande skor kan du testa att använda en speciell spray som är framtagen för att eliminera dålig lukt.

Du kan hitta två olika luktborttagande sprayer på allt-fraktfritt.se. Den ena är Luktstopparen, som även kan användas som en deodorant under armarna och eliminerar doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så slitna och nedsmutsade att ingen spray kan åtgärda problemet. Även dessa skor kan dock behandlas med en dofteliminerare. Frågan är dock om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att investera i nya par. Precis som med allt annat har även skor ett bäst före-datum. Endast applicera luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att använda.

Så här kan du bli av med dålig lukt genom att använda en spray mot svettlukt. Det finns olika typer av sprayer tillgängliga för att ta bort röklukt och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte utgör någon fara för varken skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i illaluktande skor. En enkel applicering av sprayen är allt som behövs. Vänta en stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen verka. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre känna lukten av svett.

Det kan finnas diverse faktorer som medverkar till svettlukt och som inte kan åtgärdas med en spray. Undersök vilken typ av strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är det mer sannolikt att du undviker lukt. Klicka här för mer information

Var noga med att byta strumpor regelbundet. Det är inte rekommenderat att använda samma par i mer än en dag. Vissa människor byter strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ta hand om dina fötter på rätt sätt. Tvättar du dem ordentligt när du duschar?. Vid svårare problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Observera att om du inte behandlar fötterna kommer de illaluktande skorna fortsätta att lukta.