Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Körsbär.se.

e

Den juice man blossar i e-ciggen kallas för e-juice eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna Körsbär FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Körsbär förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Körsbär med fruktig smak som mycket smaskig. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Våra aromer satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.