Vill du lära dig hur man med bara lite hjälp av aromitiska oljor kan få ett hem att kännas mycket mysigare och välkomnande? Man kan använda AROMOLJA på många olika sätt. Massageterapeuter använder ibland ETERISKA OLJOR för att ge massage som ett fantastiskt skönt sätt att ge aromterapi. Aromoljor tillfredställer inte bara näsan med goda dofter, även smaklökarna kan få sitt lystmäte.

ekologiska

Det gäller att hitta de ETERISKA OLJOR och AROMOLJA som du gillar.

Spännande för dig att utforska det oändliga utbud av olika oljor som finns. En del tycker att mandarinolja och limeolja är så fräscha medan vissa finner att dessa är alldeles för fruktiga. Många är dock överens om att oljor som pepparmintolja och eukalyptusolja ger en känsla av friskhet och kanske också lite kyla vilket man kan vara intresserad av en mycket varm sommardag.

Undersök vilka dofter som du tycker om och använd dessa mer flitigt i vardagen. Om du använder dig av doftkrus med ljus som värmer vattnet kan du prova en mängd olika oljor eftersom det bara behövs ett par droppar olja till varje försök. För att stilla din nyfikenhet kan en webshop som den helsvenska allt-frakfritt bli din skattkammare att hitta rätt oljor.

Den doft som passar bäst att vara rogivande är inte samma som den som ska pigga upp dig kulna vinterkvällar.. Under vintern vill du ha varmt och mysigt med rogivande doft, värme och levande ljus. En uppiggande ETERISK OLJA olja i en vattensprayflaska som man puffar med då och då kan rädda en varm sommarkväll.

Det är som sagt fritt fram att experimentera med både dofter och smak, en munspray blandad av vatten och några droppas pepparmintolja kan vara en idé. Skaka ordentligt så att oljan blandas med vattnet. Du behöver inte nöja dig med smaken eller doften från bara en olja, blanda olika och skapa egna favoriter.

Förmodligen – om du har små barn hemma – så älskar de att utforska olika dofter. Inte bara väldoftande, AROMOLJA bakom öronen och längst halsens hårlinje sägs hålla lössen borta. Den doft vi människor gillar avskyr lössen.

Prova att smaksätta kolsyrat vatten och kaffe.

Det räcker oftast med en enda droppe aromolja till 1/2 – 1 liter vatten som du sedan kolsyrar. Trött på blaskigt kaffe, med samma smak år efter år? Ge det en kick med en droppe aromolja.

Nöj dig inte med det “gamla vanliga kaffet”, ett par droppar aromolja och du kan ha en ny smak varje dag. Den riktiga smaken och kicken av kaffet, med en extra touch av godis. Stjärnanisolja smakar bröstkarameller, pepparmintolja smakar polkagrisar och eukalyptusolja smakar eukalyptustabletter. Det är genom att mixa flera olika sorters aromolja du kan uppnå nya himmelska höjder. Varje liten flaska ger många droppar, så prova på utan att vara rädd att din nya smak kostar en massa.

Känner du dig mulen och kulen? Pigga upp dig själv med en god kopp kaffe med polkagris eller eukalyptyssmak. Polkagrissmak på ditt kaffe med hjälp av lite pepparmintolja ger dig inte bara smaken utan fixar en frisk andedräkt också.

Säkert har du en favoritsmak, men stanna inte bara vid den utan prova vidare. En droppe av den oljan blandat med en droppe av en ny aromolja skapar något helt nytt. Det kostar inte mycket med AROMOLJA så det är klart att du har råd att testa. Har man familj så behöver man ju lite olika smaker så att alla får något som de gillar och det ska man tänka på då man beställer oljorna.