Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med smak av Violtabletter lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-juice

E-vätska eller e-juice kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

E-ciggen har blivit det enkla sättet att lägga av med att röka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Violtabletter förväntas bli populär då den har en god smak av Violtabletterna i små tablettaskar. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Dessa marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.