Har man någon gång börjat röka är det inte så enkelt att sluta. Har men en gång börjat röka är det tufft att bli rökfri, men det går. Med en elcigg går rökavvänjningen lättare.

elcigg

Nå ditt mål att bli rökfri med avlastning av en elcigg

En bra början när man ska sluta röka är att lära sig hur kroppens beroendemekanismer fungerar, det hjälper dig att sluta helt. Oftast räcker det inte bara med en metod. e cigg batteri
Eftersom elcigg med nikotin inte finns i Sverige kan du använda tuggummi med nikotinsmak istället, om du inte vill sluta helt.

Ibland kan det vara kämpigt, men för var dag som går blir det lättare att bli rökfri. Är man särskilt fäst vid handrörelser och liknande kan man använda sig av en e-cigarett. Kanske är det just detta som gör att du blir rökfri en dag.

Hjälpmedel som gör skillnad

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Det finns många smart appar att använda sig av. Appar hjälper dig att få organisation. En bra rökfri app är enkel att använda sig av och kan oftast fås helt gratis.

I olika forum kan du söka hjälp och stöd från andra. Vill man kan man alltid ta hjälp av praktiska hjälpmedel. Vi är alla olika och många gånger så tjänar man på att ta del av vad andra som har haft liknande problem har gjort för att lyckas. Informationen finns helt gratis online!

Man måste vilja sluta röka för att lyckas med detta

Om man inte själv vill sluta röka, då går det inte. El-cigg kan bara hjälpa dig så mycket. Oavsett om det är med nikotin eller ej. Det är bara du som kan fatta det avgörande beslutet.

Man kan inte bli rökfri och sedan feströka lite då och då. Man kan aldrig hålla i en tobakscigarett igen. Man kan ändå försöka om man känner sig svagare. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.