När det är sommar vill vi oupphörligen ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara precis det som gör att man får färsk vällust samt kraft igen, men det är ju icke varje gång som man har lust att gå till ett kafé med stor slush maskin för att få drycken. Istället så kan man skaffa en egen slush mugg som i grund och botten funkar mycket likt en slushmaskin.

slushymaker

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du blott har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du också skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du ej krångliga slush recept. Det är enbart att mixa ihop i enlighet med instruktionerna och därefter ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på massor sätt och vis. Du har ju full behärskning över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan således vara smart att ha åtskilliga slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man ej detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man anta att muggen icke fungerar.

Så läckert med bitar av frukt i och andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att förstå att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns inget som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det inte kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ner till korrekt konsistens innan man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är nödvändig och det är för den skull som många föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra kopp som är till för att skapa den finfördelade isen så kan man få likadan verkan och smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det blott blir en mugg men det här kan också ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man dricka is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart producera slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slushmaker. Det är ju då som det blir så varmt att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna tänka på vanligt vis.