Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Det här måste du ta hand om i god tid. Vänta inte på bokningar.

läskkoncentrat

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Läskkoncentrat ger en god smak. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Var förberedd. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset har varit med i branschen sedan 80-talet.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. ÖB och Rusta säljer dem.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Tänk nytt

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Matcha som du vill. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Färgen fixar du till direkt. gin och grape tonic Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.