Idag vet vi att passiv rökning är farligt. Det är detta som kallas för passiv rökning, och numera så vet man att det varje år finns ett antal passiv rökning dödsfall. Många tycker att det är otäckt då folk runt om en dör.

e

Man kan råka ut för passiv rökning även utomhus. Utsätts man varje dag är det extra farligt. Det är vanligt att drabbas även i tredje hand.

Om någon röker och röken fastnar i kläder och tyger så kan den som sedan vidrör vid dessa tyger få i sig gifterna. Små barn kan utsättas på detta vis. Genom att bli medveten kan man ifrågasätta lagarna mera.

Många undrar om e cigg är farligt för andra

När man använder e-cigaretter förhindrar man passiv rökning. Då man undrar om e cigg ÄR farligt så måste man förstå att det inte alls kan jämföras med vanlig rökning. El-ciggen leder inte till någon passiv rökning. Man kan fundera på detta i kampen mot passiv rökning.

Tänk på din omgivning det är viktigt

Passiv rökning är ingenting som rör rökarna. Många rökare känner sig illa behandlade. Istället för att röka kan de prova en el-cigg och hitta en ny hobby.

Alla kan behandla varandra bättre. Men det är inte bara rök som kan irritera, även parfym ligger högt på listan. e smoke
Genom att använda sunt förnuft kommer man långt. Detta är också viktigt för butiks- och restaurangägare.

Man kan inte stå och röka precis i ingången om man vill motverka passiv rökning. Det blir ju ändå så att man får i sig av röken. Butiksägare bör också tänka på andra typer av allergiker och inte bara på rökare.