Visst mår man bättre när det doftar gott? Tyvärr är det väl så att det inte alltid doftar så gott hemmavid.

aromatiska

Om man istället vill ha en jämn och fin fördelning av goda dofter i hela hemmet med eterisk Olja från Crearome som inte bara är nyttiga hudvårsprudukter utan passar bra att göra doftljus av.

Luftig och flyktig är ett karaktärsdrag som stämmer mycket bra på just eteriska oljor. Prova själv med bara ett par droppar lavendel för att märka resultatet. Det är helt naturliga dofter och skiljer sig mycket från dem av parfymer.

Säker och väldoftande eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt för hudvård

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. Detta är företag som är väl etablerade i Sverige och välkända för sin goda kvalitet.

Man kan använda sig av en bra mandelolja och blanda i en doft som man tycker om. Denna blandning kan man sedan använda för välgörande massage i det egna hemmet. Det är inte bara massagen utan kombinationen av god doft och massagen som ger ett utsökt välmående. Det gäller att anpassa den eterisk Olja doft man vill använda för att uppnå bästa effekt.

Dofter och parfymer bör icke överdrivas

Fler och fler larm kommer in från folk som inte tål de starka dofter som finns lite varstans idag. Här kan det finnas fördelar med att använda sig av eteriska oljor som inte ger lika stark effekt som en vanlig parfym om man bara använder oljan på rätt sätt. Känsliga personer kan uppleva ett starkt obehag av för starka dofter därför ska man undvika att överdriva.

När man gör egna doftljus med hjälp av eterisk Olja bör man ta det lite försiktigt i början. Av hänsyn till eventuella besökare i ditt hem kan du alltid fråga så att du själv anser att dina doftljus är lagom men de anser för starka. Det är som vanligt bara en fråga att anpassa sig. Och om det skulle vara för starkt så är det bara att öppna ett fönster en stund.

Man ska må bra av dofterna som kommer från oljorna och det är viktigt att man väljer med tanke på hur dessa påverkar ens sinne. Ha gärna lite olika dofter i beredskap så du kan anspassa dem till ditt humör, väderlek och även årstiderna. göra egen doftolja. Det finns hundratals oljor att välja på, citron och mint uppfriskande och fräscht medan lavendel verkar avstressande.

Lär dig mer om hur olika dofter påverkar ditt sinne och humör. Att hela tiden prova nya dofter och testa vilka som passar just dig bäst. Det är så pass billigt med dofter av helt olika slag så kanske det är lite dumt att inte prova flera?