Svensk FillUp e-juice med arom av Svart mjuk lakritsstång lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-cigg

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Svart mjuk lakritsstång smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigg. Man fortsätter tobaksröka, men röken består av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Otaliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Svart mjuk lakritsstång smakar Lakritsstånggodis. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Bolaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken och smaker åt kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

vaporizer

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till vispgrädde.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.