Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Smörkaramell med mint.se.

vape

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Karamell med mint FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-ciggen är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, godis-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Smörkarameller med mint är hur Karamell med mint smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt aromer från oss i många år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig smak expanderade vår kund i UK rejält.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-vätska är populära i Sverige.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.