Svensk FillUp e-juice med smak av Tropisk frukt lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige heter systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

Många slutar tobaksröka med e-ciggen för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och godis.

Tropiska frukter i blandning är hur Tropisk fruktmix smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar smaker till snaps, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.