Energidryck e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

gör

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Energy smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Vanliga aromer på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och energidrycker.

Den nya FillUpen Energy har en smak av Energy. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan utföra allt från design till personliga varumärken samt aromer åt kunder.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

vape

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.