Svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

Fillup

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Arrak smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och energidrycker.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak smakar. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar smaker till candy shots, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén gillas av konsumenter. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.