Nyplockade hallon e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

diy

E-juice är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Nyplockade hallon smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det fräscha sättet att sluta röka är med e-ciggen. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smak av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Hallon smakar Nyplockade mogna hallon. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.