På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Blåbär Shake N´ Vape e-juice.se.

vape

E-vätska eller e-vätska kallas den juice man röker (ångar) i e-ciggen. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-ciggen är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Aromer av frukt, nötter, tårtor, olika sorters konfekt, pepparmint och örter är vanliga.

Efterfrågan på Blåbär förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Blåbär som riktigt god. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna inhandla våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Det rena nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

vape

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar aromer till candy shots, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén uppskattas av konsumenter. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.